18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияСпартак не подмина грешките на Берое

Спартак не подмина грешките на Берое

3 поред за плевенчани в родния елит

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Спартак продължава без поражение в НБЛ през този сезон. Селекцията на Тодор Тодоров се наложи над Берое с 93:68 като гост в мач от 3 кръг в родния елит. Плевенчани са с баланс от 3-0, докато старозагорци имат 2 победи и 1 загуба до този момент през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Барет Бенсън и Николай Стоянов поведоха колоната на реализаторите за Спартак с по 18 точки, като първият грабна и 5 борби. Станимир Маринов вкара 12, дошли след 4 тройки. Мартин Маринов и Ивко Ивков финишираха с по 10 точки.

Ти Кей Идоджи бе най-резултатен за Берое със 17 точки. Корнелиъс Хъдсън се включи от пейката с 13. Дариъс Хол и Ерик Димитров останаха с по 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите се възползваха от 25-те технически грешки на съперника, от които реализираха 25 точки. Освен това, плевенчани направиха и повече асистенции – 25 срещу 14 завършващи подавания за старозагорци.

Тимът от Плевен спечели всеки един от четирите периоди, като най-равностоен бе третият, завършил при 17:20, но това не попречи на Спартак да държи лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 октомври (четвъртък) от 18.00 ч. Берое ще гостува на Шумен, а на 31-ви от 19.00 ч. Спартак ще приеме Черноморец.  

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – СПАРТАК ПЛЕВЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани