13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияДарин Иванов: Искам да поздравя Тони Дечев, който прояви доста търпение тази...

Дарин Иванов: Искам да поздравя Тони Дечев, който прояви доста търпение тази година

Сезонът го определям като добър, каза още гардът на Ямбол

За съжаление това бе последният ни мач. Мисля, че имахме сили за нещо по-добро. Изпуснахме някои победи в редовния сезон, които ни костваха по-предно класиране и възможност да играем с по-слаб противник. Смятам, че в първия мач в Самоков играхме доста под нашите възможности. Този път показахме друго лице, като изключим първата част. Не знам какво се случи. Мисля, че от прекалено желание да покажем различно лице малко прегоряхме. Но после се мобилизирахме и мисля, че направихме добър мач“, каза капитанът на Ямбол Дарин Иванов след загубата от Рилски с 83:96.

Сезонът го определям като добър. Младите играчи се развиха, което беше и целта. Искам да поздравя Тони Дечев, който прояви доста търпение тази година. Не е лесно да играеш с млади играчи и с неопитни американци. Но всички си свършихме работата. Предстои почивка и после ще видим какво ще стане в другия сезон. Искам да поздравя и публиката, която за пореден път доказа, че е една от най-добрите в България и до нови срещи“, добави баскетболистът на ямболии след отпадането на 1/4-финалите в НБЛ.

Рилски на полуфинал в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани