3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Не успяхме да покажем агресия без да правим фаулове

Галин Стоянов: Не успяхме да покажем агресия без да правим фаулове

Този, който се раздава и дава най-доброто от себе си, ще бъде на терена, казва треньорът на Черно море Тича

Нелесен мач срещу отбор, който, колкото повече минава времето, се окомплектова. Aмериканецът Сияни Чеймбърс също дава своето отражение, и в защита е агресивен, и като цяло и в нападение има много добри изяви. Истината е, че високите играчи създадоха доста проблеми за нас. Те имат 16 борби под нашия кош и ние имаме 16 борби под нашия кош. Ние сме си разделили борбата, това обикновено е доста лош атестат, а от друга страна техните високи играчи са взели общо 13 борби в нападение и оттам 20:10 са точките след борби в нападение. Тежко е, когато има по-високи играчи, които умеят и да играят. При нас в един момент се принуждаваме да играем с много нетипични петима на терена. Истината е, че трябва да държиш най-добрите си петима на игрището в някакъв момент“, коментира треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов след загубата на неговия тим от Балкан със 72:86.

Балкан не се подхлъзна във Варна (видео)

„Играхме с два гарда, с две тройки като вътрешни, и ще бъде така. Този, който се раздава и дава най-доброто от себе си, ще бъде на терена. Този, който не е на 100%, няма да прекарва на терена кой знае колко време“, допълва наставникът на варненци.

„Смятам, че модерният баскетбол в световен мащаб доказа това. Така че най-добрите петима играят в дадения момент. И при нас ще бъде така. Иначе, на моменти имахме много достойно представяне. Истината е, че в третата част – 30:14, техният отбор прави първия си фаул 9 секунди преди края. Явно играят много агресивно и същевременно много чисто. Сигурно е така. Ние не успяхме да покажем тази агресия без да правим фаулове и там също пострадахме в даден момент„, добави Галин Стоянов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани