15.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаБарселона укроти АСВЕЛ (видео)

Барселона укроти АСВЕЛ (видео)

Кори Хигинс даде тон за обрат на каталунците в края

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона регистрира трета победа в последните си пет мача в Евролигата. Отборът на Шарунас Ясикевичус се справи с АСВЕЛ с 82:75 като гост в мач от 18 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Каталунците са с баланс от 12-6 и са втори в класирането, докато френският тим е с баланс от 6-12 и е на дъното.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Миротич се разписа с 19 точки за Барселона. Кори Хигинс добави 16. Алекс Абринес финишира с 14 точки. Рокас Йокубайтис вкара 13 плюс 5 борби.

Йосуфа Фал бе най-резултатен за АСВЕЛ с 23 точки и 6 борби. Джона Матюс го последва със 17. Чарлс Кахуди остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Кори Хигинс бе автор на 8 поредни точки за Барса в последната четвърт, като превърна пасива на отбора си от 1 точка в аванс от 5 точки 45 секунди преди края. Никола Миротич довърши започнатото и с два успешни наказателни удара фиксира крайното 82:75.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 януари Барселона ще приеме Анадолу Ефес, а същия ден АСВЕЛ ще играе срещу Валенсия.

СТАТИСТИКА ОТ АСВЕЛ – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани