12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаМакаби не пожали Партизан у дома (видео)

Макаби не пожали Партизан у дома (видео)

10-ти успех за израелския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив доказа за пореден път, че е на друго ниво, когато играе у дома в Евролигата. Селекцията на Одед Каташ се справи с Партизан с 90:81 в мач от 18 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Израелския гранд е с баланс от 10-8 и се намира на осмо място в класирането, докато отборът от западната ни съседка е 11-ти с 8 успеха и 10 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Лоренцо Браун се отчете с 21 точки и 5 асистенции за Макаби Тел Авив. Бонзи Колсън добави 19 и 7 борби. Джарел Мартин вкара 13 точки плюс 5 борби.

Кевин Пънтър бе най-резултатен за Партизан с 22 точки. Данте Екзъм завърши със 17. С по 15 точки останаха Зак Лидей и Алекса Аврамович, като първият грабна и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите успяха да намалят до 6 точки преднината на Макаби три пъти в последните минути на двубоя. При финалния Кевин Пънтър бе точен за 77:86, но след това пропусна зад дъгата. Джон ДиБартоломео обаче не трепна зад арката за 86:77 и това бе всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 януари Макаби Тел Авив ще гостува на Панатинайкос, докато Партизан ще се изправи срещу Баскония.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани