12.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоЕвропаБарселона преодоля слабо първо полувреме и спечели срещу Фенербахче (видео)

Барселона преодоля слабо първо полувреме и спечели срещу Фенербахче (видео)

10-та победа за каталунците в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона достигна до 10-та победа в Евролигата този сезон. В своята „Палау Блауграна“ испанският гранд се справи с Фенербахче с 89:81 в среща от 13 кръг в турнира на богатите.

Снимка: Barça Basket

И ОЩЕ: Каталунците имат в актива си и 3 загуби, с което се нареждат на второ място в класирането. „Фенерите“ пък са с баланс от 6-7 и са 12-ти в подреждането.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

НАЙ-ДОБРИ: Уили Ернангомес приключи с 21 точки и 9 борби за Барселона. Николас Лапровитола добави 15 и 5 асистенции. С по 12 точки се разписаха Ян Весели и Томаш Саторански, като първият овладя и 6 борби.

Найджъл Хейс-Дейвис бе най-резултатен за Фенербахче с 18 точки. Джонатан Мотли се отчете с 15. Тайлър Дорси остана с 13 точки, 5 борби и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Турският гранд изнесе силно първо полувреме, след което поведе с 50:38. След паузата обаче домакините заздравиха защитата и след 25:14 в третия период, като сведоха пасива си до 63:64. В последните 10 минути каталунците довършиха започнатото и след 25:17 стигнаха до пълен обрат и до победа с 89:81.

Снимка: Barça Basket

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 декември Барселона ще играе срещу Армани Милано, докато същия ден Фенербахче ще спори с Монако. 

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани