12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Допуснахме елементарни грешки и това ни коства победата (видео)

Чавдар Костов: Допуснахме елементарни грешки и това ни коства победата (видео)

Ако някой е неподготвен, със сигурност ще съжалява, каза още гардът на Рилски спортист

„Допуснахме елементарни грешки и това ни коства победата. Мисля, че се получи зрелищен двубой и се надявам да има още такива. Имахме много добро начало, след това домакините се върнаха, което направи срещата равностойна. Ние мача го загубихме при борбите в нападение, тъй като домакините ни взеха доста. Те вкараха оттам лесни кошове и паднахме“, бе мнението на капитана на Рилски спортист Чавдар Костов след загубата от Спартак в Плевен с 95:97 след драма с продължение.

Мисля, че започнахме да играем доста по-добре, тренираме, подготвим се по-добре и е нормално с всеки следващ мач да показваме по-добра игра. С оглед началото на сезона, което направихме, мисля, че се намираме на нормално място във временното класиране. Тепърва има доста още мачове, както и разделянето на две шестици. Искам отборът да започне да играе добър баскетбол и нов висок играч. Когато всичко е наред, имаме играчи и нормален тренировъчен процес, нещата ще си дойдат на мястото„, каза още гардът, които отбеляза 22 точки плюс 8 борби.

„Предполагам, че ни очаква драма срещу Миньор 2015 в следващия кръг. Всеки отбор може да изненада другия. Ако някой е неподготвен, със сигурност ще съжалява. Надявам се да има такива мачове, за да бъде интересно първенството“, добави Чавдар Костов.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от SESAME NBL Bulgaria (@nbl_bulgaria)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани