5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаОт ФИБА Къп отличиха двама българи след първия етап

От ФИБА Къп отличиха двама българи след първия етап

Павлин Иванов и Божидар Аврамов са сред най-добрите в надпреварата до момента

Специалистите обърнаха специално внимание на играчи, оставили следа в първата фаза на сезона в турнира ФИБА Къп. Сред тях попадат и двама българи. Това са гардовете на Рилски спортист и Балкан Павлин Иванов и Божидар Аврамов.

Ето и какво пишат анализаторите за двамата, поставяйки ги в групата на най-полезните:

Павлин Иванов (Рилски спортист):

СТАТИСТИКА: 12.3 точки, 3.7 борби, 4.3 асистенции;

“Българският гард увеличаваше приноса си към резултата във всеки мач преди да приключи с 15 точки, 6 борби и 2 асистенции, за да помогне на своя тим да достигне до първия си успех. Павлин Иванов поведе отбора си по точки и асистенции, като направи 11 завършващи подавания в първите му два двубоя.”

Божидар Аврамов (Балкан):

СТАТИСТИКА: 15 точки, 2 борби;

“Решителен Аврамов достави на Балкан важни стрелби, с които тимът се възстанови от първото си поражение, за да вземе две важни победи с минимални разлики. Българският гард направи впечатление с две важни тройки срещу Орадея, преди да демонстрира хладнокръвие от линията за изпълнение на наказателни удари срещу Бешикташ 24 часа по-късно.”

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани