17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаБарселона мина през драма с продължение, но оцеля срещу УНИКС Казан (видео)

Барселона мина през драма с продължение, но оцеля срещу УНИКС Казан (видео)

9 поред за каталунците в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона спечели за девети пореден път в Евролигата през този сезон. Селекцията на Шарунас Ясикевичус мина през драма с продължение, но оцеля срещу УНИКС Казан след 111:109 у дома в мач от 17 кръг в турнира на богатите. Каталунците са лидери в класирането с баланс от 15-2, докато руснаците са седми с 10 успеха и 7 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Миротич вкара 28 точки за Барселона, като бе 13/13 от линията за изпълнение на наказателни удари. Кайл Курич добави 24 и 5 борби. Рокас Йокубайтис се отчете с 15 точки.

Лоренцо Браун бе най-резултатен за УНИКС Казан с 27 точки, 7 борби и 9 асистенции. Джон Браун вкара 21 и 5 борби. Айзея Кенън остана с 20 точки.

И ОЩЕ: Испанският шампион отбеляза 42 пъти от линията за изпълнение на наказателни удари, с което изравни рекорд в Евролигата. Каталунците станаха четвъртият тим, достигнал тази граница в един мач в историята след Макаби Тел Авив, Цибона и Панатинайкос.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 декември Барселона ще гостува на Баскония, а УНИКС Казан ще приеме Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – УНИКС КАЗАН

н

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани