13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияБалкан се спря на Сашо Везенков за президент

Балкан се спря на Сашо Везенков за президент

Нашата цел ще бъде Балкан да достигне нивото на баскетбола в повечето европейски страни, казва новият председател на управата на клуба от Ботевград

Сашо Везенков е новият президент на Балкан. Той е избран единодушно от присъстващите членове на Общото събрание на ботевградския клуб, провело се по-рано днес.

В новия Управителен съвет на Балкан влизат още Теодор Пеев, Христо Ценов Иванов, Николай Иванов и Маргарит Иванов. Освен това, бе решено да не се избира изпълнителен директор.

За мен е чест, но и много голяма отговорност. Искам да благодаря на старото ръководство на клуба, с него работихме много добре, бяхме в синхрон. Не разбрах обаче мотивите, с които досегашният председател Михаил Михайлов реши да си подаде оставката„, заяви Сашо Везенков, който е и генерален мениджър на Балкан.

Нашата цел ще бъде Балкан да достигне нивото на баскетбола в повечето европейски страни и да остане пример за България, какъвто досега винаги е бил. Уверявам ви, че Балкан ще продължи по същия път, със стремеж да се доближи до нивото на европейските клубове“, добави той

„В Ботевград всеки разбира от баскетбол, но е обидно, че за този сезон са продадени само двеста абонаментни карти. Надявам се на следващото Общо събрание на клуба да присъстват поне десет пъти повече хора„, пожела си Сашо Везенков.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани