7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБАБруклин прекрати сезона на Бостън (видео)

Бруклин прекрати сезона на Бостън (видео)

"Мрежите" на полуфинал на Изток след 4-1 победи в серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин стана вторият отбор, който се класира на полуфинал в Източната конференция на НБА. „Мрежите“ се наложиха над Бостън със 123:109 у дома, за да сложат точка на спора в серията с 4-1 победи. Нетс си проправиха път до втория кръг на елиминациите в лигата за първи път от седем години насам.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Хардън оформи първия си трипъл-дабъл за Бруклин в плейофите на НБА – 34 точки, 10 борби и 10 асистенции. Кайри Ървинг добави 25. Кевин Дюрант се отчете с 24 точки.

Джейсън Тейтъм бе най-добър за Бостън с 32 точки, 9 борби и 5 асистенции за Бостън. Еван Фурние остана с 18 и 6 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: 8 минути преди края Селтикс изоставаха с 8 точки. Нетс обаче довършиха започнатото с две тройки на Кевин Дюрант и Кайри Ирвинг за 103:89. До финалната сирена Бруклин не изпусна водачеството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На полуфиналите на Изток Бруклин ще спори с Милуоки. Играе се до четири победи от седем двубоя, като първият мач от серията ще бъде на 5 юни.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани