7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНационални отбориДий Бост и Александър Янев се присъединиха към националния отбор в Латвия

Дий Бост и Александър Янев се присъединиха към националния отбор в Латвия

"Лъвовете" вече са в Рига

Националният отбор се събра в почти пълен състав в Латвия. На балтийска земя към тима ни се присъединиха и двама от играещите в чужбина – Дий Бост и Александър Янев, съобщават от БФБ.

За националите предстоят няколко дни подготовка преди важните последни мачове от европейските квалификации. Нашите ще провеждат заниманията си в „Арена Рига“, която ще приеме срещата срещу латвийците на 20 февруари от 19.30 ч. Развитието на този сблъсък ще бъде ключово за определянето на третия тим, който ще играе на европейското през септември 2022 г.

„Лъвовете“ ще се изправят и срещу Босна и Херцеговина в Рига на 22-ри от 16.30 ч. Това ще бъде последният им двубой в група H на пресявките. Срещите можете да проследите в ефира на БНТ 3.

България е с баланс от 1-3 в своята група, подобно на селекцията на Робъртс Щелмахерс. Гърция и Босна и Херцеговина вече се класираха за Евробаскет 2022, като имат по 3 победи и 1 загуба в този поток.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани