16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияБалкан се върна на правилния път в НБЛ (видео)

Балкан се върна на правилния път в НБЛ (видео)

Ботевградчани поеха инициативата срещу Шумен преди почивката

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Балкан излезе отново на победния път в НБЛ, прекъсвайки серия от две поредни загуби. Тимът на Небойша Видич надигра Шумен с 80:54 като гост в мач от 8 кръг в мъжкия ни елит. Ботевградчани са с баланс от 5-3 и са четвърти, докато новакът в лигата е с 8 поражения и е последен.

НАЙ-ДОБРИ: Калил Дюкс завърши с 14 точки и 6 асистенции за Балкан. Николай Грозев добави 13. Дивон Уошингтън се разписа с 10 точки и 5 борби.

Деян Биелич бе много полезен за Шумен и оформи дабъл-дабъл – 19 точки и 20 борби. Александър Милов остана с 13.

КЛЮЧЪТ: След равностойни първи 10 минути, ботевградчани овладяха инициативата през втория период чрез Калил Дюкс, Дивон Уошингтън, Николай Грозев и Крис Минков, за да поведат с 50:31. След паузата въпреки усилията на Деян Биелич и Александър Милов, „зелените“ не изпуснаха инициативата и стигнаха до убедителен успех, оформяйки крайното 80:54.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 декември Балкан ще излезе срещу Левски в дербито на 9 кръг, а пет дни по-рано Шумен ще изправи срещу Черно море Тича.

СТАТИСТИКА ОТ ШУМЕН – БАЛКАН

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани