9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаБаскония удари Фенербахче (видео)

Баскония удари Фенербахче (видео)

Алек Питърс с личен рекорд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония стартира новата седмица в Евролигата с категорична победа. Шампионът на Испания се разправи с Фенербахче с 86:68 у дома в двубой от 9 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Бившият играч на Финикс в НБА Алек Питърс бе в светлината на прожекторите за Баскония, след като реализира рекордните за себе си в турнира 25 точки плюс 7 борби. Рокас Гиедрайтис добави 19. Зоран Драгич се отчете с 16 точки.

Ян Весели не спаси кожата на “фенерите”, макар че приключи с 15 точки. ДеШоун Пиер и Кенан Сипахи останаха с по 11.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Баскония си осигури двуцифрен аванс в средата на третия период, след като дръпна с 53:40. Гостите отговориха със серия от 8-0, но това не притесни испанците, които направиха няколко поредни тройки и отново си върнаха увереността.

И ОЩЕ: Отборът от Витория е на 12-то място в класирането с баланс от 3-4, докато турците са девети с 4 успеха и 5 поражения.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 ноември Баскония ще играе с Панатинайкос, а ден по-късно Фенербахче ще има за съперник Реал Мадрид.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани