11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияАндреа Марушич: Направихме много лоши неща

Андреа Марушич: Направихме много лоши неща

Имаме 21 грешки, това е твърде много, заяви треньорът на Берое

Имаме 21 грешки, това е твърде много. Получихме твърде лесни кошове, но не искам да соча с пръст никого. Направихме много лоши неща, но аз винаги поемам отговорността, когато отборът играе по този начин. Треньорът е най-важният човек. Искам да поздравя Черно море, който ни победи на два пъти с по 20 точки и заслужава да бъде в Топ 6. Пожелавам на този тим всичко най-хубаво. Надявам се, че ще се срещнем в плейофите„, заяви треньорът на Берое Андреа Марушич след загубата от варненци с 80:100 в среща от 19 кръг в НБЛ.

„Чух от един много опитен треньор, че само хората правят една и съща грешка два пъти. Надявам се, че момчетата ще извлекат необходимите поуки и ще покажат характер, за да не допуснем отново такава неточност. Няма какво да анализирам, подходът ни към мача бе разочароващ. Получихме страшно много точки под коша и направихме много малко нарушения, това говори достатъчно“, допълни наставникът на старозагорци, които са на седма позиция с 8 успеха и 11 поражения.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани