11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияБалкан пуска в продажба абонаментни карти

Балкан пуска в продажба абонаментни карти

Това ще се случи от 18 септември

От Балкан съобщиха, че са готови за продажба на абонаментни карти за мачовете на мъжкия отбор на 2023/2024. Те ще важат за всички домакински срещи на „зелените“ в НБЛ, в турнира за Купата на България, за Суперкупата, за мачовете от ФИБА Къп, както и за приятелските срещи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BC Balkan 🏀 (@balkanbotevgrad)

Абонаментните карти са два вида. Едните са на цена 200 лв., другите – ВИП карти – с цена 1000 лв. При вторите се осигурява място непосредствено до терена в „Арена Ботевград“, като на самата карта ще бъде брандирано името на притежателя на абонаментната карта. Притежателите им ще могат да използват 20% отстъпка при закупуването на фен артикули на Балкан.

Цената на един билет за мач на Балкан ще бъде 10 лв.

Продажбата на абонаментните карти ще бъде от 18 септември до 21 септември в офиса на БК Балкан в „Арена Ботевград“, от 10.00 до 12.00 ч. и от 14.00 до 18.00 ч. Продажбата ще продължи и в периода от 25 до 29 септември, при същите часове и на същото място.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани