19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАБруклин отново ще разчита на Кайри Ървинг

Бруклин отново ще разчита на Кайри Ървинг

Гардът ще играе при гостуванията на Нетс в НБА

Кайри Ървинг може да играе в НБА отново още през този сезон. Според медиите отвъд океана, 29-годишният баскетболист и Бруклин са започнали процес по завръщането на играча.

Според информацията, Кайри Ървинг ще се подложи на тестване за коронавирус. Все още няма обявена дата за повторната поява на терена на шампиона в НБА с Кливланд от 2016 г. Предвид проблемите с многото играчи, попаднали под здравния проток на лигата, Нетс планират да използват гарда в мачовете си като гости.

Поради наредбите в Ню Йорк, свързани с COVID-19, Кайри Ървинг няма право да участва в домакинските двубои на Бруклин, тъй като не е ваксиниран. Преди началото на сезона от клуба обявиха, че планират да използват услугите на участника в 7 издания на Мача на звездите в НБА, но само ако той е на разположение за всички срещи.

Бруклин е без седем играчи, заради здравните протоколи в НБА. Това са Джеймс Хардън, Ламаркъс Олдридж, ДиАндре Бембри, Джейвън Картър, Джеймс Джонсън, Пол Милсап и Брус Браун. Джо Харис пък е контузен.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани