11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаБалкан използва силна трета част срещу македонци (видео)

Балкан използва силна трета част срещу македонци (видео)

Трета победа за "зелените" в Балканската лига

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Балкан си осигури място във втората фаза на Delasport Балканска лига. В своята „Арена Ботевград“ тимът на Небойша Видич се наложи над Академия ФМП с 80:71 в мач от група A на турнира. Ботевградчани са с баланс от 3-1 и заемат второ място в своя поток.

НАЙ-ДОБРИ: Дерик Маркс се отчете с 21 точки и 5 асистенции за Балкан. Трейвин Тибодо добави 15 и 8 борби. Калил Дюкс завърши с 13 точки и 9 асистенции. Николай Грозев вкара 12. Дивон Уошингтън реализира 11 точки.

Били Ивей бе най-резултатен за Академия ФМП с 21 точки. Недейко Кошанин финишира с 13 и 5 борби. Леонид Тодоровски остана с 10 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Двата състава стояха близо един до друг през първото полувреме, като на голямата почивка Балкан имаше аванс от 3 точки за 42:39. След паузата домакините направиха серия от 15-5, дело на Дерик Маркс, Трейвин Тибодо и Калил Дюкс, а след 30 минути на таблото бе изписано 64:51. През последната четвърт гостите успяха да заличат част от пасива си, но „зелените“ издържаха.

И ОЩЕ: Срещата за Балкан пропусна Станимир Маринов, заради здравословни проблеми, а извън състава още е и Михаил Гавазов.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 декември Балкан ще приеме Апоел Галил Елион. 

СТАТИСТИКА ОТ БАЛКАН – АКАДЕМИЯ ФМП

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани