7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Божидар Аврамов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Божидар Аврамов

20 точки за гарда срещу Академик в Пловдив

Балкан остава трети в НБЛ, след като сложи край на втория етап с победа над Академик с 81:70 в Пловдив. За успеха на ботевградчани допринесе и Божидар Аврамов, който заслужи званието Играч на вечерта на bball.bg.

196-сантиметровият гард отбеляза 20 точки за Балкан, които допълни с 6 борби, 3 асистенции и 1 открадната топка за 33 минути и коефициент 19. При стрелбата си варненецът бе 2/6 от средно разстояние, 5/6 зад дъгата и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Променихме отношението си в защита, реализирахме далечни стрелби и това ни върна в мача. Днес се чувствам много по-добре, радвам се, че СПЕЧЕЛИХМе. Ако бяхме победили Левски Лукойл, можеше да сме на второто място. Предстои третия етап, Купа на България, евротурнири, месец март няма да бъде лесен. Липсват ни трима играчи от ротацията, на някои се натрупа доста игрово време”, каза след срещата в Пловдив Божидар Аврамов.

Балкан надделя в спора с Академик в Пловдив

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани