16.8 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоНБААтланта надигра Юта (видео)

Атланта надигра Юта (видео)

"Ястребите" записаха 27-ми успех в лигата през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Атланта достигна до втори пореден успех в НБА. „Ястребите“ се справиха с Юта със 115:108 като гости, с което се поздравиха с общо 27-мата си победа в най-силното първенство в света този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Йънг завърши с 27 точки и 6 асистенции за Атланта. Ди`Андре Хънтър го последва с 26. Ониека Оконву се включи от пейката с дабъл-дабъл – 15 точки и 11 борби.

Лаури Марканен бе най-добър за Юта с 25 точки и 10 борби. Джордан Кларксън финишира с 24 и 5 борби. Майк Конли остана с 20 точки и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Хоукс доминираха на терена през първото полувреме и дръпнаха с 22 точки за 60:38 в края на втория период. След паузата ситуацията не се промени коренно, но Джаз все пак успяха да намалят пасива си до 101:106 след серия от 10-0 в последната част. Тройка на Трей Йънг обаче прекърши устрема на домакините и Атланта запази предимството си.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Атланта ще има за съперник Денвър, докато на 7 февруари Юта ще излезе срещу Далас.

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани