13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаАпоел Галил Елион се класира на финала в Балканската лига (видео)

Апоел Галил Елион се класира на финала в Балканската лига (видео)

Отборът на Барак Пелег не остави шансове на Ирони Нахария

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Апоел Галил Елион е първият финалист в Delasport Балканска лига. В зала „Айн Сара“ в Нахария отборът на Барак Пелег не срещна трудности срещу домакина Ирони след 80:46 в първия полуфинал от турнира.

НАЙ-ДОБРИ: Нимрод Леви завърши с 11 точки и 8 борби за победителите. Брайс Уошингтън добави 10 и 7 борби. Айзея Айзендорф, Люис Чейвън и Ди Джей Кенеди вкараха по 9 точки, като първият грабна и 7 борби.

Стефон Брънч бе най-добър за Ирони Нахария с 11 точки. С по 10 и 5 борби останаха Кларк Розенбърг и Алекс Чубревич.

КЛЮЧЪТ: Апоел Галил Елион наложи волята си под двата ринга, като грабна 57 срещу 30 борби за съперника. Освен това, петият в израелската Суперлига показа по-точен мерник в стрелбата от игра – 40.3% срещу 29.4% за Ирони Нахария.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На финала, на 1 май от 20.30 ч. Апоел Галил Елион ще излезе срещу победителя от двойката Макаби Хайфа/Балкан. В 18.00 ч. в същия ден Ирони Нахария ще спори за бронза срещу загубилия. Двубоите можете да наблюдавате в ефира на Ring TV.

СТАТИСТИКА ОТ АПОЕЛ ГАЛИЛ ЕЛИОН – ИРОНИ НАХАРИЯ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани