12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександрия на Петрова и Коляндрова също на 1/4-финал за Купата на Румъния

Александрия на Петрова и Коляндрова също на 1/4-финал за Купата на Румъния

Двете българки помогнаха на своя тим да отстрани Муреш

Александрия с Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова също намери място във Финалната осмица в турнира за Купата на Румъния при жените. Отборът на двете българки надделя при визитата си на Муреш с 57:54 и след два успеха се отправя към 1/4-финалите.

Анна-Мария Коляндрова завърши с 12 точки за победителките, като бе 2/5 от средно разстояние, 2/7 зад дъгата и 2/4 от линията за изпълнение на наказателни удари. Към статистиката си гардът добави 6 борби, 3 асистенции и 3 откраднати топки за 38 минути в игра.

Александра Петрова се разписа с 11 точки за Александрия, които допълни с 9 борби, 2 асистенции и 1 открадната топка за 39 минути на паркета. При стрелбата си националката бе 3/10 за две точки, 1/6 от тройката и 2/2 от фаул линията.

Александрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова ще играе във Финалната осмица в турнира за Купата на Румъния, която ще бъде между 25 и 27 февруари 2023 г. На по-късeн етап ще станат ясни домакинът на финалите и програмата.

СТАТИСТИКА ОТ МУРЕШ – АЛЕКСАНДРИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани