12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияАмад Рори: Станимир Маринов е страхотен играч

Амад Рори: Станимир Маринов е страхотен играч

Искахме просто да завършим тази серия в София, допълни гардът на Балкан

Знаехме, че Левски е добър отбор. Искахме просто да завършим тази серия тук, защото няма да имаме публика в два домакински мача. Тук имахме сериозна подкрепа, искахме да го направим и заради феновете. Опитах се да направя всичко, което мога да помогна на отбора да стори това. В крайна сметка успяхме и сега ще се подготвим за Рилски спортист„, каза баскетболистът на Балкан Амад Рори след класирането на своя тим на финал в НБЛ.

„Тази пауза лично на мен ми помогна, аз се чувствам много добре. Нуждаехме се от Станимир Маринов, помогна ни много. Той е страхотен играч, завърна се и свърши много добра работа. Аз и моите съотборници искаме да спечелим титлата и се надявам това да стане“, добави гардът, който отбеляза 21 точки в последния мач от 1/2-финалите в НБЛ срещу Левски.

Рилски е много добър тим също. В Самоков ще имаме подкрепата на нашите привърженици и ще направим всичко по силите си да победим, смята Амад Рори, който бе близо до още един трипъл-дабъл след 9 борби и 7 асистенции

Балкан е на финал в НБЛ след 3-1 в серията с Левски

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани