12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаАлек Питърс: За мен бе привилегия да играя с Александър Везенков през...

Алек Питърс: За мен бе привилегия да играя с Александър Везенков през миналия сезон

Никой в отбора не очаква да има година като тази на Саша, признава баскетболистът на Олимпиакос

Баскетболистът на Олимпиакос Алек Питърс призна, че е доволен от това, че е бил съотборник на Александър Везенков през 2022/2023. Самият той вярва, че няма как някой да замести българския национал.

Снимка: Еurohoops.net

За мен бе привилегия да играя с Александър Везенков през миналия сезон. Той все пак стана MVP в Евролигата. Имах голям късмет да се подготвям и да играя с него, както и срещу него. Беше специално наистина. Всички ние бяхме изключително щастливи от това, което направихме през 2022/2023„, сподели Алек Питърс пред Еurohoops.net.

„Няма как да има заместници на играчи като Александър Везенков и Костас Слукас. Никой в този отбор на Олимпиакос не очаква да излезе на терена и да има година като тази на Саша. Никой от нас не може да бъде като Костас Слукас, да прави нещата по начина, по който той ги прави. Просто се приспособяваме към факта, че имаме нови попълнения – Люк Сикма, Найджъл Уилямс-Гос и Никола Милутинов. Тези момчета имат опит в Евролигата„, казва още 28-годишният американец с босненски паспорт.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани