Йордан Янков: На почивката припомних на момчетата какво бяхме тренирали през седмицата

В един момент това даде резултат, допълни наставникът на Академик

227

„На почивката припомних на момчетата какво бяхме тренирали през седмицата, защото в първите 20 минути бяхме забравили някои неща, които трябваше да изпълним и някои неща нагодихме спрямо играта на Рилски. Идеята беше да ги лимитираме от точките им в подкошието, затова бяхме по-пасивни в защити. Не защото не сме искали да бъдем агресивни. В един момент това даде резултат. За съжаление в последните 2 минути тройката на Янев от корнера допринесе за нашата загуба„, бе мнението на наставника на Академик Йордан Янков след поражението от Рилски спортист със 78:84 в среща от 1/4-финалите за Купата.

„За мен Ренел Къмингс е много интересен играч, много добър нападател. Може и да организира играта. Днес му тръгна нападението и наистина целия отбор се опитваше да създава ситуации за него. Мога да кажа, че той ни държеше до голяма степен в мача“, каза още треньорът на пловдивчани.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияАлександър Янев: Искам да играем по-освободено в нападение
Следваща статияЧерноморец зае последното място на полуфиналите за Купата на България
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."