9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияАлександър Милов: Офертата на Миньор 2015 не беше за изпускане

Александър Милов: Офертата на Миньор 2015 не беше за изпускане

Вече започваме да се познаваме все по-добре, сподели едно от новите попълнения на перничани

Александър Милов ще помага с опита си на новака в НБЛ Миньор 2015. Крилото е сред новите попълнения в селекцията на перничани, които от 2023/2024 ще играят в родния елит.

„Вече започваме да се познаваме все по-добре. Трябва ни време, за да се опознаем напълно„, заяви пред Канал Струма Александър Милов.

Трябваше ми известно време да помисля върху предложението на Миньор. Това все пак е нов проект. Аз съм бил в доста добри отбори в България като Рилски спортист, Академик Пловдив, и трябваше да помисля. Офертата, отправена от г-н Горанов и Миньор, не беше за изпускане. Говорих и с Милен Дудев, който е треньор в школата и мой добър приятел. Той също ми каза какви са целите на тима и че не се прави нещо за един сезон, а имат дългосрочни планове. По този начин ме убедиха да приема„, каза още 198-сантиметровият баскетболист.

Миньор 2015 ще започне участието в шампионата при мъжете през 2023/2024 с гостуване на Рилски спортист. Новият сезон в НБЛ ще стартира на 7 октомври.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани