16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориДимитрис Аграванис към Итудис: Спрете с лъжите

Димитрис Аграванис към Итудис: Спрете с лъжите

Той се самоизвади от националния отбор, казва селекционерът на Гърция

Две седмици преди старта на световното първенство напрежението в гръцкия национален отбор се покачи. Преди ден стана ясно, че един от играчите в тима на Димитрис Итудис – Димитрис Аграванис е напуснал по лични причини и няма да участва на шампионата на планетата.

След загубата от Италия със 70:74 в мач от турнира „Акрополис“ селекционерът на Гърция Димитрис Итудис внесе яснота относно ситуацията с Аграванис.

„Напускането на Аграванис не променя фактите. Спортистите идват тук доброволно, няма пистолет, който е опрян в главите им. Той се самоизвади от националния отбор. Няма да разкривам подробности. Свързах се с 22-ма спортисти по телефона или лично. Някои казват: Идвам, а някои – Не мога. Просто е“, обясни Димитрис Итудис.

В отговор на коментарите на треньора на Гърция за неговото напускане Димитрис Аграванис написа в Instagram: „Спрете с лъжите, разкажете за ругатните си на сръбски.“

Публикацията на баскетболиста беше изтрита малко след като беше споделена публично.

29-годишният Аграванис игра по-малко от 2 минути при загубата на Гърция с 64:71 от Сърбия във вторник вечерта, като отбеляза 1 точка.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани