10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: Ще трябва да почакаме, за да си върнем формата

Александър Дяковски: Ще трябва да почакаме, за да си върнем формата

Фокусът ни е да се опазим здрави, казва наставникът на Спартак

Месец ноември ни върна не в първи клас, а в предучилищната. Ще трябва да почакаме, за да си върнем физическата и баскетболната форма. Със сигурност ситуацията в първенството е много тежка, особено в отборите, в които голяма част от играчите са били карантинирани и не са играли, както и не са тренирали. Там е доста тежко. Oсвен това, нямаше и мачове толкова време, което изважда всеки един тим от ритъм. Това е положението, нямаме много избор“, каза треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски след загубата на отбора си от Черно море Тича със 71:92.

Възстановяването на Димитър Маринчешки върви трудно. Той беше болен, опита се няколко пъти да тренира, но все още не се чувства добре и не смеем да рискуваме с неговото завръщане. Докато не сме напълно сигурни, че не е възстановен, няма да бързаме“, добави наставникът на плевенчани, които допуснаха трета загуба в шампионата.

Ако трябва да съм честен, в момента не ме интересува с кого ще бъде следващият ни мач. Фокусът ни е да се опазим здрави и да се възстановим, след което отново да започнем да влизаме в час“, завърши Александър Дяковски.

Черно море Тича не се затрудни в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани