10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Не бива да се успокояваме

Александър Везенков: Не бива да се успокояваме

Монако притежава атлетизъм, трябва да наложим собствен ритъм, споделя крилото на Олимпиакос

Александър Везенков и Олимпиакос ще имат два мача в Евролигата тази седмица. Утре (10 януари) българинът и колегите му ще излязат срещу Монако в 20.00 ч. при визитата си в Княжеството, а два дни по-късно (б.а. – на 12 януари) ще играят срещу Виртус Болоня от 21.30 ч.

Определено имахме някои лоши резултати, но се съвзехме в последните два мача, играхме наистина добър баскетбол, но не бива да се успокояваме. Знаем, че ни предстоят два много трудни двубоя, трябва да продължим със същия интензитет в защита, да разпределяме топката. Трябва да продължим да правим нещата, които ни помагат да печелим. Но както казах, първо трябва да се изправим срещу Монако – много труден отбор, който иска да побеждава и да опази своето домакинство“, заяви Александър Везенков пред медиите в Гърция.

„Трябва да отговорим на тяхната енергия, да влизаме във всяка фаза на 100%, да вземaме всяка топка. Монако притежава атлетизъм, ние трябва да наложим собствен ритъм и да играем нашия баскетбол. Майк Джеймс определено доминира, но не е само той. Ели Окобо също играе невероятно. Те имат качество на всички позиции, така че трябва да има отборни усилия, за да спечелим този мач„, допълва крилото на Олимпиакос.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани