1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Навреме дойде този шамар

Росен Барчовски: Навреме дойде този шамар

Ще взема изключителни мерки, защото ние се помислихме за много голям отбор, каза още треньорът на ЦСКА

Обърка се отношението към мача. Това е нещо, което виждах няколко дни. Реших, че трябва да им дам почивка около Великденските празници – три дни, тъй като след това започва много натоварена програма – през три дни мачoве, плейофи. Беше единственият период, в който можехме малко да освежим състава, но не се получи освежаване, а се получи жестоко отпускане. Заслужено Ямбол ни победи”, коментира наставникът на ЦСКА Росен Барчовски след поражението от ямболии със 71:75 в мач от НБЛ. 

“По време на мача много трудно се оправя такова нещо. Липсва ни основният гард, особено ни липсваше. Не, че защитата ни беше много добра, но нападението ни беше трагично. Никой не може да създаде нищо, няма бърза атака. Отворени шутове на добри стрелци. Има такива мачове. Единственото полезно е, че навреме дойде този шамар. Класиране на второ място – знам, че много трудно може да стане. Ще взема изключителни мерки, защото ние се помислихме за много голям отбор. Нищо не сме направили. От тази загуба, единственото полезно е, че дойде навреме. Йънг има болка в ахилеса. Не е нещо сериозно, просто му трябва малко време. Трябва да си оправим тотално играта в тези два мача. Да не е това, което беше”, смята треньорът на „червените“, които са трети с баланс от 19-9. 

Ето и какво сподели за двубоя баскетболистът на ЦСКА Таменанг Чо:

Не играхме никак добре. Не играхме достатъчно бързо. Това е причината за загубата. Не мога да коментирам дали сме изгубили шанс за второто място. Просто играхме зле. Брандън липсваше много със сигурност. Той е много важна част от отбора ни. Трудно се говори след мач като този, нямам настроение особено.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани