10.5 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Черно море и градът трябва да се гордеят с този...

Росен Барчовски: Черно море и градът трябва да се гордеят с този тим и да му се помага

Загубихме си организацията в играта последните 2-3 минути, убеден е треньорът на ЦСКА

От началото на мача играта тръгна така, че той трябва да завърши много лесно. Моите уважения към Черно море, много са ми симпатични, ние сме по-класният отбор и трябваше много отдавна да стане разлика. Да не говорим за последните минути, когато мачът трябваше да приключи по-рано. Загубихме си организацията в играта последните 2-3 минути. Аз знам къде е причината, знам я, няма да ви я казвам на вас. Видях такъв отбор на домакините, какъвто очаквам. Непримирим, много борбен и агресивен отбор, но са много млади. Аверил Угба получи някаква контузия и игра по-малко, въпреки че ние доста го спряхме„, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски след победата във Варна с 98:95 в мач от НБЛ. 

Отборът и градът трябва да се гордеят с този тим и да му се помага, защото това нещо, което се гради толкова години, трябват му малко повече условия – като започнем от залата, аз тук съм играл и съм водил мачове, този град заслужава по-хубава зала. Моето мнение е, не знам дали някой ще ме чуе, че този отбор трябва да получи много по-голямо финансиране и нещата ще станат. Доволен съм от много неща, но не от развитието. Направихме го много труден в края, можеше да стане лесен още по време на мача, а за последните три минути не трябва да им даваме шанс да помислят. Така че от играта генерално да, доволен съм, от някои решения, от загуба на организация, от глупости на моменти – не„, убеден е наставникът на „червените“, които са четвърти с баланс от 11-8. 

ЦСКА устоя на финалния щурм на Черно море Тича (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани