6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБААлександър Везенков изгледа мач от Лятната лига на НБА в Сакраменто (видео)

Александър Везенков изгледа мач от Лятната лига на НБА в Сакраменто (видео)

Българинът присъства на срещата между Кингс и Маями от турнира в Сакраменто

Александър Везенков наблюдава мач от Лятната лига на НБА. Българинът присъства на срещата от надпреварата, която се проведе в Сакраменто, между Кингс и Маями, спечелена от „кралете“ с 95:83.

206-сантиметровият баскетболист проследи двубоя в компанията на треньора на Сакраменто Майк Браун, както и на неговите помощници Жорди Фернандес и Джей Триано. Александър Везенков пристигна в „Голдън 1 сентър“ заедно с генералния мениджър на Кингс Монти МакНайър.

Александър Везенков замина за САЩ преди два дни, за да се запознае с новите си съотборници и с организацията в новия си клуб Сакраменто. Както в началото на месеца стана, MVP и Реализатор №1 в Евролигата за 2022/2023 е постигнал договорка с Кингс за три сезона на стойност $20 млн.

От есента Спортист №1 на България за 2022 г. ще дебютира в най-силното първенство в света. Така той ще стане вторият играч от нашата страна, който ще бъде част от лигата, след Георги Глушков през 1985/1986.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани