17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияАлександър Везенков, Иван Алипиев и Борислав Младенов с послания към участниците на...

Александър Везенков, Иван Алипиев и Борислав Младенов с послания към участниците на БУБА Къп (видео)

Надпреварата стартира днес от 18.15 ч. в зала "Триадица"

Звездата на българския баскетбол Александър Везенков изненада момчетата от отбора до 12-годишна възраст на БУБА Баскетбол със специално видео пожелание. В деня на старта на 15-тото издание на международния турнир „БУБА Къп Емануил Божков“ крилото на Сакраменто се обърна към малките играчи на Емилия Кръстева директно от съблекалнята на „кралете“ в НБА.

„Пожелавам на всички отбори, но най-вече на БУБА Баскет, успех на турнира БУБА Къп“, каза с усмивка Везенков. Той не пропусна да пожелае успех на гръцки език и на момчетата от Арис (Солун), които също ще участват в турнира. Звездната кариера на Везенков започна именно в школата на солунския гранд.

 

Със специално видео oбръщение към всички участници в надпреварата в зала „Триадица“ се включиха още двама български национали. От Италия и тренировъчната зала на Латина, Иван Алипиев и Борислав Младенов пожелаха успех на всички в качеството си на едни от първите участници в историята на турнира.

Днес, в 18.15 ч. 15-тото поредно издание на „БУБА Къп Емануил Божков“ ще започне със среща между домакина БУБА Баскетбол и испанския Валенсия. Всички мачове от турнира можете да гледате в официалния канал на БФБаскетбол в YouTube.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани