17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Доволен съм от подготовката, вече чакаме мача за Суперкупата

Петър Златанович: Доволен съм от подготовката, вече чакаме мача за Суперкупата

Нашата идея ще бъде да сме агресивни от първия момент в този двубой, допълва треньорът на шампионите

В края на седмицата Балкан и Левски ще поставят начало на новия сезон с дуела за Суперкупата на България. Срещата ще се играе на 1 октомври (неделя) от 18.00 ч. в „Арена Ботевград“.

Мисля, че изиграхме достатъчно контроли и всичко, което искахме, сме го направили до известна степен. Винаги има какво да се желае, все още не е започнал сезонът. Доволен съм от подготовката, вече чакаме мача за Суперкупата на България срещу Левски“, заяви пред Botevgrad.com треньорът на Балкан Петър Златанович броени дни преди срещата.

В първата контрола срещу Крайова бяхме една идея по-агресивни. Във втория мач влияние малко оказа това, че нямаме по-широка ротация, малко бяхме и изморени. Освен това и пътувахме, което също допринесе за загубата във втората контрола“, добави наставникът на шампионите.

Аз също не знам защо отново бе изместен мачът за Суперкупата. Гледах Левски в последната контрола срещу Черноморец тази седмица. Ядрото от миналата година се запази, тимът има две нови попълнения – Димитър Маринчешки и Алекс Симеонов. Левски е изключително опитен отбор, който може да надиграе всеки. Нашата идея ще бъде да сме агресивни от първия момент в този мач. Само там можем да търсим нещо„, каза още той.

Всички играчи в нашия тим са здрави. Изключение правят само тези, които са с леки контузии отпреди две седмици. Очаквам ги да се завърнат до една седмица. Другите са на линия“, завърши Петър Златанович.

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани