11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориАлександър Везенков: Винаги, когато съм свободен, ще опитам да играя за националния...

Александър Везенков: Винаги, когато съм свободен, ще опитам да играя за националния отбор

Това вече е въпрос на преговори, допълва 27-годишният баскетболист

Aлександър Везенков коментира и ситуацията около участието си за мъжкия ни националния отбор в бъдеще. 206-сантиметровото крило обясни по време на днешната пресконференция в София, че това е въпрос на преговори.

Не знам каква ще бъде ситуацията с националния отбор. Винаги, когато съм свободен, ще опитам да играя. Това вече е въпрос на преговори„, каза пред журналистите Александър Везенков.

Това лято крилото пропуска мачовете на „лъвовете“, заради подготовката си за дебюта си в НБА през есента с екипа на Сакраменто. Както вече стана ясно, Спортист №1 на България за 2022 г. подписа с „кралете“ за три години за около $20 млн.

Александър Везенков присъства на мача на националите срещу Австрия в края на миналата седмица. В „Арена Ботевград“ отборът на Росен Барчовски спечели с 83:71. Утре (29 юли) от 18.00 ч. нашите ще приемат Норвегия в среща от група J на третия етап на предварителните квалификации за Евробаскет.

Александър Везенков обеща утре, между 17.00 и 18.00 ч. да даде автографи на феновете, които дойдат в „Арена Ботевград“, за да подкрепят мъжкия национален отбор.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани