12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександрия на Петрова и Коляндрова не успя в Румъния

Александрия на Петрова и Коляндрова не успя в Румъния

Отборът на двете българки загуби от Клуж

Александрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова не успя за седми пореден път в Румъния. На свой терен отборът на двете българки загуби от Клуж с 64:68 в двубой от 14 кръг в шампионата на северната ни съседка при дамите.

Анна-Мария Коляндрова изнесе силен двубой за Александрия, като регистрира 15 точки плюс 5 борби, 5 асистенции и 2 откраднати топки за 29 минути. При стрелбата си гардът бе 3/6 от средно разстояние, 2/6 зад дъгата и 3/5 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Александра Петрова завърши със 7 точки за домакините, в добавка към 4 борби и 4 асистенции за 30 минути на паркета. Националката бе 1/6 при стрелбата си за две точки, 1/5 зад арката и 2/3 от фаул линията.

Александрия се намира на девето място в класирането на румънското първенство с актив от 2 успеха и 10 поражения. На 26 януари тимът на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова ще излезе срещу Агрономия Букурещ.

СТАТИСТИКА ОТ АЛЕКСАНДРИЯ – КЛУЖ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани