7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългария“Акулите” захапаха Ямбол (видео)

“Акулите” захапаха Ямбол (видео)

Втори пореден триумф за Черноморец в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черноморец спечели за втори пореден път в НБЛ. В зала “Диана” момчетата на Васил Евтимов надвиха Ямбол с 89:84 като гости в мач от 7 кръг в първенството при мъжете.

НАЙ-ДОБРИ: Марвин Смит се отчете с 21 точки и 7 борби за Черноморец.             Дианте Болдуин добави 18 и 6 асистенции. Константин Коев и Уендъл Люис финишираха с по 14 точки и 8 борби.

Иван Лилов бе най-добър за Ямбол с 24 точки, от които 5 тройки. Дарин Иванов се включи от пейката със 17, 7 борби и 6 асистенции. Уили Атууд остана с 16 точки и 11 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Гостите владееха инициативата през по-голямата част от двубоя, като стигнаха до аванс от 21 точки. Ямболии обаче не се предадоха и през последната четвърт намалиха до 4 точки. Черноморец все пак издържа на натиска и фиксира крайното 89:84.

И ОЩЕ: Бургазлии вече имат баланс от 3-3, което им отрежда четвърто място в класирането. Ямболии пък са с 2 победи и 4 загуби и са седми.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 декември Черноморец ще гостува на Берое, а два дни по-късно Ямбол ще играе срещу Спартак в Плевен.

СТАТИСТИКА ОТ ЯМБОЛ – ЧЕРНОМОРЕЦ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани