9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Изненадан съм от лошото ни първо полувреме

Тони Дечев: Изненадан съм от лошото ни първо полувреме

Трябва да сме доволни, че загубихме с толкова малка разлика, каза още наставникът на Ямбол

Смятам, че проспахме първото полувреме. Не знам какви са причините. Ако бяхме изиграли лошо второ полувреме, бих си го обяснил с умората, която настъпва в играчите и лошата ни ротация, но да изиграем първото полувреме по този начин за мен беше голяма изненада. Особено след много добрия мач с Берое, който трябваше да ни държи будни и в тонус„, каза треньорът на Ямбол Тони Дечев след загубата на тима си от Черноморец с 84:89.

За мое огромно съжаление, отборът ни изглеждаше много зле през първото полувреме във всяко отношение. Момчетата се опитаха да направят нещо през второто, но просто самочувствието, което натрупа Черноморец преди почивката и лекотата, с която играеше и се получаваха нещата. Нямаше как да бъдат спрени. Трябва да сме доволни, че загубихме мача с толкова малка разлика“, допълни наставникът на ямболии, които не успяха за четвърти път в НБЛ през този сезон.

“Акулите” захапаха Ямбол (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани