7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияДарин Иванов: Започнахме напрегнато

Дарин Иванов: Започнахме напрегнато

Позволихме на Черноморец да се разиграe, каза още гардът на Ямбол

Неприятна загуба за нашия отбор. След успеха над Берое бяхме много ентусиазирани и надъхани да победим Черноморец, който е добре селектиран и разполага с добри играчи – добро ядро от българи и класни чужденци. Знаехме силните им страни и се опитахме да ги спрем, но не ни се получи. Бяхме се подготвили доста добре за този мач, но мисля, че започнахме първата част малко напрегнато. Позволихме им да се разиграят и да влязат в мача, откъдето дойде и проблемът ни„, каза гардът на Ямбол Дарин Иванов, който отбеляза 17 точки срещу бургазлии.

Опитахме се да подобрим играта си през втората част, а на полувремето си казахме и някои важни неща. Определено мога да кажа, че Черноморец ни надигра през първото полувреме. Мисля, че през второто показахме, че имаме сили да победим. Някои ситуации ни попречиха. В условията на пандемия за нас е много важно да се опазим здрави и да не спираме да тренираме. Предстоят още много важни мачове. Програмата за януари е също доста сгъстена, с мачове през 3-4 дни. Ако сме здрави и позитивни, нещата ще си дойдат на мястото„, добави баскетболистът на ямболии, които загубиха от Черноморец с 84:89.

“Акулите” захапаха Ямбол (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани