8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЙордан Минчев: Това са плейофи, зарядът е съвсем различен

Йордан Минчев: Това са плейофи, зарядът е съвсем различен

Баскетболът е спорт на серии, допълва крилото на Левски

Чисто физически се чувствам добре. Глезенът е напълно заздравял. Ще ми трябва доста време, за да се отърся от тази контузия и да вляза в ритъм, но щом съм на игрището, значи съм добре. Определено съм човек, който винаги е казвал, че може да играе само на адреналин и на емоция. Със сигурност адреналинът ме вдигна. Досега не съм се представял така на тренировки, но естествено е различно. Това са плейофи, зарядът е съвсем различен, бе мнението на крилото на Левски Йордан Минчев след завръщането му в игра след контузия.

Не смятам, че сме изгубили мача с наказателните удари на Марио или последния шут на Джош. Със сигурност изпуснахме мача, когато разликата беше над 10 за нас и те направиха серия. Объркаха ни доста сметките. Това е част от играта. Баскетболът е спорт на серии, ние направихме добра, после те ни върнаха, но не можахме да отговорим. Това е само един от мачовете. Не смятам, че е нещо фатално. Изключително важно ще е да спечелим следващия мач в Ботевград. Излизаме да го вземем. Чисто психически ще ни повлияе, ако го изгубим, но смятам, че момчетата ще се стегнат. Просто при изпълнение на треньорските указания не смятам, че ще имаме проблем“, каза още баскетболистът на столичния тим, който отбеляза 11 точки при загубата от Балкан със 74:80 след продължение на полуфиналите в НБЛ.

Амад Рори с трипъл-дабъл, Балкан повали Левски за 1-0 на полуфиналите в НБЛ

Йордан Минчев се завърна в игра

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани