5 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт не се даде на Чикаго (видео)

Голдън Стейт не се даде на Чикаго (видео)

Шампионите в НБА регистрираха 12-та победа този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт се върна към победите в НБА след загубата от Далас отпреди няколко дни. Шампионите в лигата надделяха над Чикаго със 119:111 у дома, с което фиксираха 12-ти успех в най-силното първенство в света през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Джордан Пул се превърна в жокера на Голдън Стейт с 30 точки от пейката, включително 7 тройки. Клей Томпсън добави 26 плюс 5 борби и 6 асистенции. Стеф Къри финишира с 19 точки, 11 борби и 6 асистенции.

Никола Вучевич бе най-добър за Чикаго с 23 точки и 11 борби. Зак Лавин добави 21 и 7 борби. ДеМар ДеРоузън остана с 16 точки, 6 борби и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Уориърс имаха аванс от 17 точки в началото на последния период, но Булс не се отказаха и се доближиха до 109:110 след тройка на Зак Лавин 2.27 мин. преди края. Дреймънд Грийн и Клей Томпсън обаче не позволиха на съперника да направи пълен обрат и с успешни акции пратиха радостта от победата в лагера на Голдън Стейт.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Голдън Стейт ще излезе срещу Хюстън, докато ден по-късно Чикаго ще гостува на Сакраменто.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани