7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Единственото нещо, от което съм доволен, е победата

Тодор Тодоров: Единственото нещо, от което съм доволен, е победата

Поздравявам момчетата за старанието, което положиха, заяви треньорът на Спартак

„В моята глава не е било нищо по-различно от това, което се случи в този мач. Знаех, че той ще бъде доста тежък, с оглед на това, че Черно море още през миналия сезон постави едно начало на агресивната игра, особено при транзицията. Подготвяхме се, но явно дългата пауза ни се отрази. Имаше момент през първото полувреме, в който получихме възможност да отворим разликата и да пречупим гостите, но не успяхме. Те намериха начин да се върнат и да бъдат равностойни, но радващото е, че успяхме да спечелим през второто полувреме, заяви треньорът на Спартак Тодор Тодоров след успеха над Черно море Тича с 82:78 в мач от НБЛ. 

Спартак с 6 поред в НБЛ (видео)

„Единственото нещо, от което съм доволен, е победата. Естествено, поздравявам момчетата за старанието, което положиха. Имаше моменти, в които нещата, които бяхме подготвили, се получаваха, докато другите нетолкова. Пак казвам, радвам се, че намерихме начин да победим“, допълни наставникът на плевенчани, чийто тим е на върха в класирането на родния елит заедно с Рилски спортист. 

„Моите очаквания за всеки един мач са абсолютно еднакви. Това важи и за предстоящия срещу Шумен в края на седмицата. Надявам се да се подготвим дотогава и да се отърсим от срещата с Черно море, както и да влезем в игровия ритъм, който ще ни е нужен през целия декември“, завърши Тодор Тодоров. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани