13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНационални отбориВ лагера на Гърция обърнаха внимание на играта на "лъвовете"

В лагера на Гърция обърнаха внимание на играта на „лъвовете“

Един от помощниците на Танасис Скуртопулос говори за представянето на Дий Бост и Чавдар Костов

Гърция ще бъде съперникът на България в следващия мач от европейските квалификации. Двубоят ще се играе в Сараево днес от 19.00 ч., като можете да го наблюдавате в ефира на БНТ 3.

В лагера на гърците направиха анализ на играта на “лъвовете”, в който обръщат сериозно внимание на Дий Бост и Чавдар Костов. Той е дело на един от помощниците на Танасис Скуртопулос – Янис Елефтариадис.

България е отбор, който разчита на играта в транзиция. При всяка възможност те търсят шансове за стрелба от средно и далечно разстояние. Организацията на атаките им е поверена на Дий Бост, който също се включва в завършването им.

Бост е ключовата фигура за България. Всичко се върти около него. Достойно му партнира Чавдар Костов, който е страхотен стрелец, но като цяло стрелбата от разстояние им е надеждна. Залагат на зоновата защита и на пресата.

Ключът към успеха за нас ще бъде да не им позволяваме да играят добре в транзиция, така че трябва да намерим баланса в отбрана. Трябва да вземем борбата в нападение, за да имаме повече атаки. Смятам, че сме по-силни физически и разполагаме с повече ръстови играчи. Не трябва да позволяваме на Бост да играе своята игра”, завърши анализа си за играта на България Янис Елефтариадис.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани