12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияОтбор от Сърбия с интерес към Васил Бачев

Отбор от Сърбия с интерес към Васил Бачев

Гардът е привлякъл вниманието на Металац

Силното представяне на Васил Бачев през последния сезон не остава незабелязано. Гардът е привлякъл вниманието на сръбския Металац Валево, който проявява сериозен интерес към него, научи BBALL.BG.

Интересен факт е, че тимът е един от тези, в които една от звездите на сръбския баскетбол Милош Теодосич прави първите си стъпки в играта. Той се намира в родния град на шампиона в Евролигата от 2016 г. с ЦСКА Москва, а самият Теодосич е негов собственик.

Васил Бачев се превърна в основна фигура в Академик през последните години. През миналия сезон 195-сантиметровият баскетболист игра в квалификациите във ФИБА Къп с пловдивчани, както и в НБЛ, турнира за Купата на България и Delasport Балканска лига.

През 2021/2022 Васил Бачев записва средно по 15.2 точки, 3.7 борби и 2.9 асистенции в общо 29 мача на Академик по родните терени, както и средни показатели от 13.7 точки, 3.3 борби и 3.6 асистенции в общо 12 срещи в Delasport Балканска лига.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани