13.6 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоЕвропаПАО оцеля в Московски регион (видео)

ПАО оцеля в Московски регион (видео)

“Детелините” заслужиха радостта на руска земя

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Панатинайкос започна новия сезон в Евролигата с победа. “Детелините” измъкнаха успеха в оспорван дуел с Химки след 78:76 като гости в мач от 1 кръг в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Папапетру се разписа с 16 точки и 8 борби за Панатинайкос. Костас Митоглу добави 12 и 9 борби. Бен Бентил вкара 11 точки. Лефтерис Бохоридис и Маркус Фостър се разписаха с по 10 точки.

Девин Букър бе най-резултатен за Химки с 15 точки и 7 борби. Дайрис Бертанс го последва с 14. Джордан Мики остана с 12 точки и 5 борби.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Янис Папапетру се оказа героят на вечерта за ПАО, след като 1.47 мин. преди финалната сирена вкара и бе фаулиран, за да изведе тима си напред със 76:73. Маркус Фостър приключи всичко с два успешни наказателни удара, оформяйки крайното 78:76.

И ОЩЕ: Руснаците не можеха да разчитат на Алексей Швед, Стефан Йович и Ерик МакКалъм.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 октомври Химки ще приеме Жалгирис, а Панатинайкос ще кръстоса шпаги с Олимпиакос на Александър Везенков.

СТАТИСТИКА ОТ ХИМКИ – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани