13.6 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияРилски спортист ще разчита на подаванията на Деян Карамфилов и през новия...

Рилски спортист ще разчита на подаванията на Деян Карамфилов и през новия сезон

Гардът ще продължи с отбора от Самоков

Рилски спортист ще задържи още един от играчите от миналогодишния си състав. Деян Карамфилов ще носи екипа на самоковския тим и през 2021/2022, обявиха от клуба в социалните мрежи.

180-сантиметровият гард е носител на Купата на България през първия си сезон в Рилецо, като има още финал в НБЛ и участие в плейофите на ФИБА Къп.

През 2020/2021 Деян Карамфилов записва средно по 4.4 точки, 1.7 борби и 3.5 асистенции в общо 37 мача на Рилски по родните терени, както и по 5.3 точки, 1.8 борби и 2.3 асистенции в 4 срещи в европейските турнири.

В кариерата си досега Деян Карамфилов преминава още през младежката ни формация, която игра в НБЛ, Чардафон, Берое, Левски/Левски Лукойл, Черно море Тича и Икономически университет-Варна.

Деян Карамфилов е национал на България, като защитава цветовете на представителния ни тим в последните мачове от европейските квалификации срещу Латвия и Босна и Херцеговина през февруари.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани