14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАМилуоки притисна Маями в ъгъла (видео)

Милуоки притисна Маями в ъгъла (видео)

Бъкс с още една лекция в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки е на крачка от полуфинал в Източната конференция на НБА. Бъкс минаха през Маями със 113:84 като гости за 3-0 победи в серията от първия кръг на елиминациите в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Крис Мидълтън вкара 22 точки за Милуоки, допълнени от 8 борби и 5 асистенции. Жрю Холидей добави 19 и 12 асистенции. Янис Адетокунбо остави срещу името си 17 точки, 17 борби и 5 асистенции.

Джими Бътлър бе най-резултатен за Маями с 19 точки, 8 борби и 6 асистенции. Бам Адебайо го последва със 17 и 8 борби. Неманя Биелица остана с 14 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Бъкс доминираха под двата ринга, като овладяха 55 срещу 42 борби за съперника. Освен това, гостите лимитираха Хийт до успеваемост в стрелбата от игра 38% и станаха първият отбор, победил „горещите“ с поне 29 точки разлика два пъти в една и съща серия в плейофите на НБА.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Милуоки може да сложи точка в спора срещу Маями още на 29 май, когато ще се играе мач №4.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани