17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Няма кого да бием, дори вкъщи, ако ни вкарват 90...

Янко Янков: Няма кого да бием, дори вкъщи, ако ни вкарват 90 точки

Трябва да показваме по-различен облик, допълва треньорът на Шумен

„Като махнем първите пет минути в началото на срещата, когато започнахме много добре – и в защита, и в нападение, в следващите 35 минути Берое ни надигра категорично и ги поздравявам с победата. По такъв начин – 22 грешки от наша страна, 10 борби по-малко… В този мач те показаха по-голямо желание. Трябва да си направим сериозни изводи от тази среща, а не да лежим на стари лаври, че срещу Балкан сме играли добре първата среща и сега ще стане всичко лесно, ще ни дойде наготово победата“, заяви треньорът на Шумен Янко Янков след загубата от Берое със 76:92 в мач от НБЛ.

„Няма кого да бием, дори вкъщи, ако ни вкарват 90 точки. Това е разковничето – ние вкарваме 76 точки в мача, а в третата част получаваме 30 точки за 10 минути. Много е тежко после да се върнем, когато вече има разлика над 20 точки. Имаше единици в отбора, които играха със страшно сърце, хвърляха се за всяка топка, но трябва да заразят малко повече целия отбор. Трябва да показваме по-различен облик. Нашата публика, нашите зрители не заслужават такъв мач. Дори да паднем, трябва да го направим достойно, да се борим мъжки, за всяка борба и за всяка топка“, бе мнението на наставника на „жълто-зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани