15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Не мисля, че има треньор на света, който ще е...

Янко Янков: Не мисля, че има треньор на света, който ще е доволен след загуба от 30 точки

Това раздаване, което показва Секулов да виждам в повече от нашите играчи, коментира наставникът на Шумен

„След като падаме с 30 разлика, няма как да сме доволни. Не мисля, че има треньор на света, който ще е доволен след загуба от 30 точки. Реалностите в момента са такива – Рилски спортист е най-класният отбор в лигата, неслучайно е на първо място. Много силно представяне няколко мача поред на Ишмаел Ел-Амин, Секулов също игра сърцато. Доволен съм днес от гардовата линия, но определено трябва да получат по-сериозна помощ от другите. Това раздаване, което показва Секулов да виждам в повече от нашите играчи. Само по този начин можем да вървим напред. Дадох шанс за изява на повече от състезателите на пейката. От някои съм доволен как се включиха, други определено трябва да се потрудят, за да заслужат повече доверие“, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата от самоковци с 63:92 в мач от НБЛ. 
 
„До края на трансферния прозорец има 20 дни, но е много вероятно в този състав да завършим първенството. Ще е доста тежко, но това ще даде възможност за повече изява на момчетата от школата, което мисля, че е голяма възможност за тях, ако те се възползват. Имаме още 10-11 мача в НБЛ, повечето от тях се изявяват и в дублиращия отбор в ББЛ. Такава възможност и такъв опит, който могат да придобият, рядко се отдава на тяхната възраст. Трябва много да се стараят, защото към момента се вижда, че не са готови за това ниво. Дано от мач на мач придобиват увереност. Днес един Баръш Мустафа, който влезе доста плахо с грешка, след това веднага с успешна стрелба. Мисля, че тези срещи срещу професионалистите ще им помогнат да се изградят като играчи и се надявам в съвсем близко бъдеще не да бъдат помощни състезатели, а да са фигури, които да дават стойност на отбора„, добави треньорът на „жълто-зелените“, които са последни с актив от 3 успеха и 16 поражения. 

Рилски приключи второто завъртане в НБЛ с победа в Шумен (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани