11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Като цяло позитивните неща бяха повече

Людмил Хаджисотиров: Като цяло позитивните неща бяха повече

Поетапно караме и се фокусираме върху следващите мачове, заяви треньорът на Рилски спортист

„Ние днес играхме без двама от основните ни играчи – Чавдар Костов и Димаджио Уигинс. Мисля, че другите момчета компенсираха добре липсата им. Имаше старание и постигнаха целта и това, за което сме дошли – победа с 30 точки. На моменти имаше подценяване може би и допуснахме много грешки в нападение – технически, които срещу тази защита не бива да се случват и е нещо, от което не съм доволен. Имахме други моменти, когато играехме бързо, агресивно в защита и с много движение на топката в нападение. Имаше амплитуди в мача, но като цяло позитивните неща бяха повече. Разбира се, въпреки че бием с 30 точки, смятам, че можем да играем по-добре и сега ще имаме един период, в който ще възстановим, ще починем и ще работим върху тези неща, които трябва да подобряваме“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха в Шумен с 92:63 в мач от НБЛ.

Поетапно караме и се фокусираме върху следващите мачове, които предстоят. Разбира се, всеки един играч и човек от щаба и ръководството, който е в отбора, естествено има възможно най-високите цели, така че крачка по крачка се движим“, добави наставникът на самоковци, които приключват второто завъртане на върха с баланс от 19-1.

Рилски приключи второто завъртане в НБЛ с победа в Шумен (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани